Rreth Nesh

Kompania Inter Stone L.L.C. qe nga muaji shkurt të vitit 2013 me depo në Prishtinë ka hyrë në jetën tregtare në Ballkan, në vitin 2014 ka hapur degën “İnter Stone Peja” në Pejë ndersa ne fund të vitit 2016 poashtu ka hapur depo të re “Inter Stone L.L.C në Prishtinë”dhe në vitin 2017 ka hapur degën ‘’Inter Stone Maqedoni’’ dhe në këtë mënyrë vazhdon me rritjen e shpejtë. Me fuqinë të cilën  e merr nga partnerët e vet ka për qëllim që në vitin 2020 të bëhet  shitësi më i madh me shumicë i mermerit dhe granitit në Ballkan.

Kompania “Inter Stone L.L.C.” e cila është një shoqëri e grupit “Emmioğlu Mermer A.S.”, është një pikë strategjike e distribuimit i cili është themeluar për shitjën e mermerit dhe të travertinit në rajonin e Ballkanit., Emmioğlu Mermer A.S.”,ka ne pronesi  guroret e veta dhe përveç kësaj  granitet dhe gurët tjerë i importon nga İndia, Kina, İtalia, Spanja dhe Afrikën e Jugut.

Inter Stone L.L.C.” i cili ka depon e mermerit dhe granitit dhe i cili është një ndër pikat më të mëdhe në rajon, me granitet të cilët i importon nga İndia, Kina, İtalia, Spanja dhe Afrika Jugore ka krijuar galerinë më të madhe në regjion të gurit natyror. “Inter Stone L.L.C.” me më shumë se gjashtëdhjetë lloje të granitit, me shumë se dhjetë lloje të mermerit, tre lloje travetin dhe përveç këtyre me produktet oniks dhe kuartz për juve ka krijuar një koleksion me cilësi të lartë; gjithashtu me shërbimin profesional , garanton cilesine e produktin  dhe çmime fikse, ka për qëllim të jetë një partner i  besueshëm.
Dijitall.net2016 INTERSTONE - All rights reserved