Politika e Shitjës

Kompania “Inter Stone L.L.C.” përveç që është një kompani e orientuar në materiale kualitative, ka zgjedhur edhe strategjinë e produktit me cilësi të lartë dhe çmime të arsyeshme. Për këtë kompanija jöne ka  bërë marrëveshje me prodhuesin më të madh të graniteve në İndi, nivelin e cilësisë e ka ngritur në standardet e Amerikës dhe Evropës.Kina ka një treg të vështirë kështu që Inter Stone L.L.C. ka angazhuar ekipin e vetë të inspektimit  dhe klientëve të vet ju ka dëshmuar se me çmime të volitshme mund të merren produktet Kineze me cilësi të lartë.

Inter Stone L.L.C. i cili ka portfolinë e  gjërë të klientëve, ata i viziton në vendet e tyre dhe shërbimin iu sjell deri në pragun e tyre. Megjithatë,firma jonë nuk realizon vetëm shitjën e produktit, por edhe mbështet produktin e vet kundër të gjitha problemeve të cilët mund të hasin pas shitjes në menyre qe  klientët kursesi të mos  dëmtohen. 

Dijitall.net2016 INTERSTONE - All rights reserved